Inscripció Campus Jove


Autorització de participació + Fitxa de salut

Dades de l'activitat

Horari
Dates

Dades del participant
Dades del pare/mare/tutor

Documents que cal adjuntar

Autorització de participació

Fitxa salut

Ompliu la fitxa de salut amb totes aquelles dades que creieu necessàries que ens heu d’informar. La fitxa de salut és una obligació legal que estableix el Decret 137/2003 de 10 de juny, informació que mantindrem amb la màxima confidencialitat de conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.


Esquitx Lleure informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@esquitxlleure.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

Condicions de participació

  • Les baixes posteriors a l’inici de l’activitat significa la pèdua del 100% de l’import pagat.
  • L’entitat organitzadora es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si el nombre de participants inscrits no és suficient al previst i només s’obliga a retornar l’import pagat.
  • D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999,de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, Esquitx Lleure es compromet a utilitzar les vostres dades només per a la prestació del servei i a no divulgar-les a terceres persones. En qualsevol moment podeu exercir el vostre dret d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició a les de dades.