Campus Jove


Campus Jove 2022

Projecte

El projecte Campus Juvenil és un projecte educatiu, on volem pre-introduir a joves, d’entre 12 i 17 anys, al món del lleure, : els calendaris i horaris, les responsabilitats que comporta, les tasques, el grau jeràrquic dins una empresa,… Els joves de CAMPUS JUVENIL, tindran una funció principal d’aprenentatge i introducció en el món el lleure, mitjançant tasques de reforç al personal contractat.

Els Objectius principals són:

  • Coneixeran la feina que hi ha darrera l’equip de monitors: organització d’activitats, reunions d’avaluacions, ….
  • Aprendran quines són les responsabilitats dins un grup d’infants.
  • Se li adjudicaran tasques dins la programació d’estiu: organització/preparació de material, preparació de gimcanes, neteja d’espai i de material,…
  • Faran de suport del grup de monitors formant part de l’equip.

No  se’ls farà responsables de cap grup d’infants. Seran únicament suport de les tasques del monitor. Totes les seves tasques seran de suport a les tasques del monitor, per tant, les faran sempre acompanyats i sota supervisió del Monitor responsable.

Hi haurà un monitor responsable per a cada 10 voluntaris que s’encarregarà de la supervisió de cadascun d’ells i de marcar-lis les pautes de treball o tasques del dia.

Durant les activitats, podran participar d’elles com a menors que són, sempre sota supervisió del seu monitor de referència (podran fer sortides amb bicicleta, anar a la platja, participar de jocs, de les gimcanes, etc.) i assolir el paper d’engrescadors: divertir-se i fer divertir els infants durant les activitats.

Al finalitzar l’estada, se’ls donarà un certificat de participació Voluntariat Jove amb les dates i hores realitzades, que podran adjuntar al seu currículum com a garantia d’experiència i formació en el món del lleure.

Participants

El Campus Jove està dirigit a adolescents entre 12 i 17 anys. Es distribueixen en grups (principalment fent reforç als grups d’infantil). Tot i així, són grups flexibles i, en determinats moments, poden canviar de grup per fer altres tipus d’activitats.

Equip de dirigents

Per cada grup, hi haurà un monitor per cada 10 infants. Comptem, a més a més, amb monitors en pràctiques i pre-monitors, que faran de suport en els grups de menor edad i sobretot, en les activitats de més risc.

La direcció va a càrrec de la Raquel Garcia (679781130) i la coordinació del casal a càrrec d’en Ferran Vàzquez (635421101). Tots dos els trobareu diàriament a la porta a les hores d’entrada i sortida.

La coordinació de joves va a càrrec de la directora RAQUEL GARCIA.

Servei d’acollida matinal i servei de menjador

Hi ha la possibilitat de fer servei d’acollida de 8h a 9h, gratuïtament.

Es farà amb menjar transportat a càrrec de l’empresa Càtering Capgir. El menú consta de dos plats, amanida, pa i postres. Els dies de sortida s’oferirà servei de pícnic. Hi ha menús específics per motius de salut (celíacs, intoleràncies,..) i culturals.

El preu mensual és de 150€. En cas de necessitar fer ús del servei eventual, cal avisar al coordinador de casal el mateix dia, abans de les 9.30h, i donar l’import exacte (preu eventual: 9,5€).

Què cal portar diàriament

  • L’esmorzar (o berenar), una ampolla d’aigua, crema solar i gorra.
  • Diàriament cal dur calçat còmode, apte per córrer, i que quedi ben agafat al peu. Estan prohibides les xancletes (o similar) per evitar accidents (cada dia fem activitats mogudes). Els dies de platja i jocs d’aigua també cal dur calçat esportiu (o sabates agafades que es puguin mullar, NO XANCLETES).
  • Cal dur roba que es pugui embrutir (fem activitats de cuina, pintura, gimcanes,…).
  • Poden dur ulleres de sol.
  • Roba de recanvi.

Activitats extres: Excursions – Sortides – Festes

Es farà una sortida a l’Aquadiver i una acampada al Juliol (preu a part). A l’agost es farà una sortida a Gnomopark (preu a part). A finals de Juliol, s’organitza una trobada-sopar a la fira, amb tot l’equip. A finals d’agost, s’oranitza un sopar d’acomiat (normalment, al Picnic sant Feliu). També s’organitza un festival, a finals d’agost, amb actuacions de tot l’equip.

Es faran sortides a la platja (als grups de mitjans i grans) i per rodalies del Casal. Els acompanyants de grans, faran una sortida mensual amb bicicleta.

A les sortides, cal seguir les normatives de suport que el coordinador de joves els hi marcarà (posicions estratègiques).

Per les sortides amb bicicleta o l’activitat circuit de rodes, cal portar les bicicletes/patinets revisades (frens correctes, rodes inflades,…). Cal dur sempre el casc, etiquetat.

A part de les activitats de suport als monitors i de tasques asignadades (muntatge de material, endreça, etc), els joves disposaran dels seus moments d’oci i d’activitats de lleure per adolescents.

Activitats d’aigua

Els dies d’activitats Platja, Xof i Enigma, cal portar roba adequada per mullar (o una muda per canviar-se). A més a més, es podran refrescar cada dia, en especial els dies de calor.

Reunió informativa

El dia 1 de Juliol es farà una reunió informativa pels Joves on hi podran assistir les famílies. Allà se’ls informarà del projecte i el funcionament del Casal en general, així com dels grups assignats. Un cop finalitzada la reunió informativa, se’ls farà una petita formació, una ruta del Centre i jocs de coneixença del grup.

Entrades i sortides

Les entrades es faran per la porta principal (dóna a les escales del parc). Cal ser puntual i venir vestit amb la samarreta del Campus Jove.  Les sortides seran a la 13h. Si han de marxar sols, haureu de fer arribar al coordinador una autorització per escrit.

Telèfons mòbils

Podran portar els seus telèfons tot i que han de quedar guardats a la motxilla durant l’horari de Casal.

Se’ls afagirà a un grup de whatsapp que administrarà la coordinadora de joves i que servirà per traspassar informació d’esquitx al grup jove. Els pares/m,ares/tutors que ho desitgin, podran formar part d’aquest grup de whatsapp per tenir un control.

Horaris d’activitats

Segons al grup al que pertanyin (se’ls donarà l’opció de triar, sempre amb recomenació), l’horari varia. Un cop hagin triat el seu grup, se’ls donarà l’horari de les diferents activitats.

Seguiment

Els pares/mares/tutors podran preguntar pel seguiment del seu fill/a inscrit al Campus, demanant cita a la Raquel (coordinadora de joves) o per telèfon al 679781130 (trucada o whatsapp).

Inversió

Setmana Mes
Juliol matí
25€
60€
Juliol matí + menjador
55€
160€
Agost matí
25€
60€
Agost matí + menjador
55€
160€
Juliol i Agost matí
25€
80€
Juliol i Agost matí + menjador
55€
280€